Een veelbewogen jaar

Het is bijna een jaar sinds ik hier mijn laatste berichtje plaatste. De tijd ontbrak mij simpelweg om te schrijven. De gebeurtenissen in mijn persoonlijk leven waren zo intens, dat het mij ook daardoor niet gelukt zou zijn iets te schrijven. Het werk aan Machiel Dierks heeft al die tijd volledig stil gelegen

Door de omstandigheden waren we genoodzaakt om te verhuizen. We hebben een appartement kunnen kopen in een woonzorgcomplex in Vledder, een heerlijk dorp in de provincie Drenthe. De 28ste van deze maand wordt de woning opgeleverd.

Ons benedenhuis in Den Haag is verkocht.

De nieuwe bewoonster heeft 1 december j.l. haar intrek genomen. Sinds die tijd verblijven we in een vakantiehuisje op een recreatiepark in Vledder.

De nieuwe omgeving doet ons goed, al was het vooral voor Paul erg moeilijk om na 72 jaar zijn geliefde Den Haag te verlaten.

Nu ons leven in een wat rustiger vaarwater is gekomen wil ik het schrijven weer oppakken en ik zal hierover op deze plaats opnieuw berichten. Daarnaast wil ik jullie mee laten genieten van de prachtige omgeving van ons nieuwe thuis.

Hieronder vast wat foto’s die ik de afgelopen maand heb gemaakt.

26 gedachten over “Een veelbewogen jaar

 1. Drenthe is zo mooi, het zal jullie goed bevallen. Maar ik kan me Pauls gevoelens ook wel voorstellen, van een stad naar het platteland is een behoorlijk grote stap.
  Hoe dan ook, ik wens je veel succes met wonen en werken! Alles sal reg kom.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ha Annemieke,
  Dat zal een verandering zijn, van Den Haag naar Drenthe!
  Ik hoop dat jullie je daar thuis gaan voelen en dat je weer kunt gaan schrijven.
  Veel geluk op jullie nieuwe stek vanaf eind van de maand. En vooral: blijf gezond!!
  Hartelijke groet,
  Ingeborg

  Geliked door 1 persoon

 3. Dag Annemieke
  Dat moet voor jou en Paul een heel heftig jaar geweest zijn. Een moedige stap om te verhuizen richting Drenthe. Dat is wel even een omslag. Ik wens van ganser harte dat jullie een zonnige toekomst tegemoet gaan in de nieuwe omgeving en het nieuwe huis.
  Alle goeds voor 2021.

  Like

 4. Hallo Anne Mieke, dat geloven we graag dat het een veelbewogen jaar was, allereerst die enorme verandering in jullie leven en dan C er nog bovenop. Het is een prachtige omgeving en we hopen dat jullie nog een paar mooie jaren hebben in de nieuwe flat. Nozem gedraagt zich als een echte poes in een nieuwe omgeving. Misschien kun je hem, als jullie eenmaal in de flat wonen toch mee uit wandelen nemen? Je krijgt er zelf meer beweging van en je bent even uit de thuissituatie, hoe kort ook.
  We wensen jullie het beste naar omstandigheden voor 2021en kijken uit naar nieuwe verhalen. Geertje & Godfried

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik heb virtueel lange tijd onder een hunebedsteen gelegen en zie nu hoe je in Vledder terecht bent gekomen. Een mooie omgeving om weer bij te komen. Ik zit er niet ver vandaan, in het Emsland, wat ook wel het Duitse Drenthe wordt genoemd. En als geboren randstedeling heb ik geen moment hoeven wennen aan het leven hier, dat zich voor een groot deel ook afspeelt net over de grens in Groningen en Drenthe. Geniet, kom bij en begin weer aan mooie dingen als je eraan toe bent!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s